Ole faiga fa'atonutonu e lua ose fa'ameavai ile fale gaosi vaila'au a Saina

I le aso 17 o Aukuso, na tu'uina atu ai e le Komisi o Atina'e ma Toefuata'iga a le Atunu'u le "Barometer of Regional Energy Consumption Intensity and Volume Volume for the First afa of 2021″-lea ua ta'ua o le "Dual Control".O le faiga fa'atonutonu lua e maua ai se tulaga mataala manino mo le fa'aitiitia o le malosi ma le fa'aaogaina o le malosi.E tusa ai ma tautinoga a Saina Paris Agreement, o lenei faiga faavae o se laasaga taua i le sini a Saina o le neutrality carbon.
I lalo o le faiga fa'avae e lua, o le sapalai eletise e matua fa'atonuina.Faatasi ai ma le taofia le tumau o le gaosiga, o loʻo feagai foi kamupani faʻatoʻaga a Saina i le le lava o meafaitino ma sapalai eletise.E o'o mai ai fo'i a'afiaga tetele i le gaosiga saogalemu i le taimi o le fa'agaioiga.
Ole malosi ole fa'aaogaina ole malosi ole fa'ailoga pito sili lea ona taua, soso'o ai ma le aofa'i ole fa'aaogaina ole malosi.Ole faiga fa'avae e lua e fa'atatau ile fa'aleleia atili ole fausaga o fale gaosi oloa ma le fa'aogaina ole malosiaga fa'afouina.
O pulega fa'avae e fa'aitulagi, ma o malo fa'alotoifale e amoina le matafaioi o le fa'atinoina o faiga fa'avae.E fa'asoa e le malo tutotonu fa'aaitalafu mo le aofa'i o le fa'aaogaina o le malosi i itulagi ta'itasi, ma fa'atatau i le atina'eina o le fa'aogaina o le malosi fa'aitulagi ma le fa'aogaina o le malosi.
Mo se faʻataʻitaʻiga, ona o le tele o manaʻoga mo le eletise i totonu o pisinisi faʻatau, o loʻo faʻatonutonuina faʻamalosi malosi faʻapitoa e pei o le samasama phosphorus mining.Ole malosi ole fa'aoga ile Yunnan e matua maualuga lava.E tasi le tone o le phosphorus samasama e fa'aaoga ai le tusa ma le 15,000 kilowatts/itula ole gaosiga ole eletise.E le gata i lea, o le lamala i sautesisifo ua mafua ai le le lava o le suavai i le 2021, ma o le aofaʻi o le malosi o Yunnan mo le tausaga atoa e le talitonuina foi.O nei mea uma na tuleia ai le tau o le glyphosate i le masina i le na o le tasi le vaiaso.
Ia Aperila, na auina atu ai e le malo tutotonu suʻesuʻega o le siosiomaga i itumalo e valu: Shanxi, Liaoning, Anhui, Jiangxi, Henan, Hunan, Guangxi, ma Yunnan.O le a'afiaga i le lumana'i o le "pule lua" ma le "puipuiga o le siosiomaga".
O le tulaga lava lea na tupu i luma o le 2008 Beijing Olympics.Ae i le 2021, o le faavae o le tulaga e matua ese lava mai lena i le 2008. I le 2008, o le tau o le glyphosate na maualuga le maualuga, ma na lava le maketi.I le taimi nei, e matua maualalo lava le lisi.O le mea lea, ona o le le mautonu o le gaosiga i le lumanaʻi ma le le lava o faʻamaumauga, o le a tele atu konekarate e le mafai ona faʻataunuʻuina i masina a sau.
O le faiga fa'avae lua e fa'aalia ai e leai se 'alofaga mo le tolopoina o le 30/60 fa'amoemoe.Mai le vaaiga o ia faiga faavae, ua filifili Saina e suia i atinae gafataulimaina e ala i le faaleleia o alamanuia.O le maualuga o le faʻaaogaina o le malosi o galuega fou i le lumanaʻi o le 50,000 tone o koale masani, ma o poloketi e maualuga le faʻaaogaina o le malosi ma le maualuga o otaota o le a faʻatonutonuina.
Ina ia ausia sini faʻapitoa, na suʻesuʻeina e Saina se parakalafa faigofie, e taʻua o le faʻaaogaina o le carbon.O maketi ma atina'e o le a lagolagoina tutusa le suiga tau pisinisi i le lumana'i.E mafai ona tatou taʻua "mai le amataga".
O David Li o le pule o pisinisi a Beijing SPM Biosciences Inc. O ia o se faufautua faatonu ma tusitala masani o le AgriBusiness Global, ma o se tagata fou e faʻaaogaina tekinolosi faʻaoga ma faʻataʻitaʻiga faʻapolofesa.Va'ai tala uma a le tusitala iinei.


Taimi meli: Oke-16-2021